25
Dec

{flike}

Beste mensen,

Als eerste: een gezegende verjaardag gewenst vandaag (kerst). Morgen begint het winterkamp van Projekt DUGA. Het is opnieuw erg spannend allemaal. Als eerste verwachten we morgen 4 dames uit Zwitserland van Jeugd met een Opdracht die hier een week komen meehelpen. Verder is het zoals altijd weer erg moeilijk om aan te geven wie we kunnen verwachten. Het thema van het kamp is "Soldaten (van gerechtigheid)" en Dragan Borota en Ismet Sabic hebben er alles aan gedaan om alle ruimtes van Projekt DUGA in te richten en warm te stoken.

Ok, inkopen zijn gedaan, het programma is bijna rond, de ruimtes zijn ingericht, we krijgen hulp vanuit Jeugd met een Opdracht en waarom ben ik dan zenuwachtig? Graag even bidden voor ons voor: een leuke groep tieners en kinderen. De afgelopen weken zijn de tieners hier in de weekenden ook geweest. Dat was goed maar veel van hen presteren slecht op school en een ander deel loopt echt met zichzelf onder de arm. De sfeer is gewoon niet vrolijk. Allemaal veel te gespannen. Ik hoop dat het kamp daar voor hen verandering in mag brengen en hen opnieuw een duwtje in de rug mag geven en bemoedigen mag. Willen jullie aan ons denken? Het kamp duurt tot 31 december.

P.s.: Ismet Sabic is het hele jaar hier werkzaam geweest. Zonder hem zou dit kamp nooit als camping hebben kunnen functioneren en hadden we geen groepen kunnen ontvangen. Ook tijdens deze winter is het duidelijk dat dit werk niet zonder iemand als Ismet Sabic kan. Ik wil me er dan ook voor inzetten om binnen Projekt DUGA een apart fonds in te stellen waarmee we Ismet Sabic ook in 2013 binnen Projekt DUGA en Camping Manuel kunnen behouden. Meedenken wordt op prijs gesteld. Ook denk ik erover om voor hem werk te zoeken in Nederland zodat hij met ons mee kan naar Nederland om ook zelf inkomen te genereren en eventueel sponsors te werven.

Hartelijke groeten; ik ga proberen om dagelijk een update te verzorgen via www.facebook.com/projektduga en www.projektduga.nl betreffende het winterkamp;
Meindert Jorna
--------------------------------------------
Bijdragen voor het winterkamp, voor Ismet Sabic en voor Projekt DUGA kunnen worden overgemaakt op rekening 4723003 tnv "Stg. Jonah inz. outreach Krajina" te Ede. Giften komen voor 100% terecht bij de bestemming.

FaLang translation system by Faboba